Bolle Buik Herineringen


zwangerschap.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Bolle Buik Herineringen
Bellypaint
Bellypaint
http://www.deschminkkoffer.nl/

Bellymask
Bellymask - bellycast, an heirloom sculpture created right on your pregnant torso in a simple one-hour process. made of plaster gauze, a bellycast is an exact replica of your pregnant form. providing home kits, or professional private sessions. visit us for more info!
http://www.bellymask.com/

Bolle Buikjes
Bellypaint, geboorte, zwangerschap, kinderen, schminken, cadeau, baby,
http://www.bollebuikjes.info/

Buikbeelden
Zwanger zijn is een aparte gebeurtenis. er groeit niet alleen een kindje in je buik, je lichaam krijgt ook mooie vormen en rondingen waar je trots op mag zijn. je zwangerschap is maar een hele korte periode in je leven. je wilt dit voor immer vastleggen. het gevoel van je handen op je buik. je kunt nu een sculptuur van je eigen buik laten maken. een tastbare herinnering aan je zwangerschap voor jou en je kind! het gaat hier om een echte sculptuur, een beeld van je eigen buik in beton en niet om een bellymask, wat immers niet meer is dan een 'masker' van je buik. een sculptuur als deze is een replica van je zwangere buik, waarin elk detail weergegeven wordt. soms kun je zelfs zien hoe je ongeboren kindje ligt. puur sculptuur is een beeld van je zwangere buik op ware grootte, dat je als muurplastiek of staande sculptuur binnen of buiten op kunt hangen of neer kunt zetten.
http://www.puursculptuur.nl/

Rainbow Creation
Rainbow creation is een klein bedrijf gespecialiseerd in het professioneel bellypainten en schminken, zowel voor particulieren als bedrijven. ook zorgen wij voor unieke geboorte-geschenkjes en mooie decoratieve schilderingen
http://www.rainbowcreation.nl/

Mama'sBuik - 3D herinnering aan uw zwangerschap
Voor een uniek kado als je zwanger bent of voor de pasgeboren baby, o.a. bellymask kit en meer...
http://www.bibabebie.nl/

Pip en Saartje Bellypaints
Voor een mooie herinnering aan een heel bijzondere tijd kun je bij ons terecht voor een bellypaint / buikschildering. Geef zelf je wensen en ideeŽn door, je mag het helemaal zelf bedenken, wij hebben natuurlijk ook voorbeelden. Na afloop maak ik foto's, deze bewerk ik en ze worden digitaal naar je opgestuurd. Leuk om een foto van je bellypaint op het geboortekaartje te zetten of laat de foto afdrukken op canvas. Geef eens een bellypaint kado met een leuke kadobon!! Wij maken er tevens een leuk kadootje van! Kijk voor meer informatie bij bellypaint. Nieuw is het Belly Arrangement, wil je van het bellypainten een leuk dagje uit maken incl. etentje en evt. overnachting kijk dan op de site.
http://www.pipensaartje.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 7 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy